Vi er nå forhandlere av SpillFix i Norge

Vi i Rogaland Bildeler A/S er nå forhandler av Spillfix i Norge.

SpillFix er et 100 % naturlig produkt laget av kokosfiber, som i motsetning til leirebaserte granulater ikke frigjør kreftfremkallende silisiumstøv. I tillegg er SpillFix et lettprodukt med en mikrosponge bikakestruktur som svært lite sannsynlig vil forårsake belastning eller skade i korsryggen.

Takket være sin bikakestruktur begynner SpillFix-granulatet umiddelbart å trekke til seg væske og absorberer raskt alle typer væske. Dessuten kan 2,8 kg SpillFix absorbere samme mengde søl som 22,5 kg leirebasert granulat, så mye mindre produkt er nødvendig for å oppnå bedre resultater. I motsetning til mange leirebaserte granulater, etterlater ikke SpillFix noen glatte rester og kan enkelt moppes opp

.