Rogaland Bildeler AS tar i mot kjøretøy for resirkulering og ivaretar miljøvernet etter enhver tid gjeldene regler. Vrakpant er en ordning som sikrer at bileierne leverer inn bilene når de har gjort nytte på norske veier.

Fremdeles gode bildeler blir rengjort, testet og klargjort for salg.

 

Innlevering

Ved innlevering av bil i Eigersund mottar du kr 3 000,- i vrakpant. Disse blir vanligvis utbetalt i løpet av 2-4 uker av Skatteetaten eller du kan motta dem kontant hos oss.

Henting

Rogaland Bildeler henter bilvrak med stor kranbil i hele Rogaland og store deler av Vest-Agder. Vi betaler da kr 2000 kontant for vraket. ( Merk : noen steder nedsatt pris. Kontakt oss for mer info )

 

 

Henteskjema

  * ALLE FELTER MÅ FYLLES UT

  Generell informasjon

  Steg 1Bestilling
  For å bestille opphenting av ditt kjøretøy, kan du enkelt fylle ut vårt «Henteskjema». Vennligst oppgi så korrekt informasjon som mulig. Det vil forenkle prosessen vår.


  Steg 2 – Opphenting
  Når bil er innmeldt til oss må den være klar for henting. Vi fraskriver oss ethvert ansvar for ting som måtte befinne seg i bil på hentetidspunkt. Vi forsøker å avtale hentetidspunkt men kan også dukke opp uten at vi får kontakt med dere og hente bilen.


  Steg 3 – Utbetaling
  Vi betaler kr 2000 kontant for vraket. Er du på stedet når vi henter kan du få kontant dersom du ønsker det eller vi setter pengene inn på din bankkonto.

  Merk!
  Noen steder kan det være nedsatt pris. Kontakt oss for mer informasjon.  Satser 2020

  Kjøretøy / Vrakpant:
  Lastebil: 5000,- NOK
  Person- og varebil: 3000,- NOK
  Bobil og campingvogn: 3000,- NOK
  Moped og motorsykkel: 500,- NOK